مرمرانه

ما را ز شب وصل چه حاصل، که تو از ناز.... تا باز کنی بند قبا، صبح دمیده است

مرمرانه

ما را ز شب وصل چه حاصل، که تو از ناز.... تا باز کنی بند قبا، صبح دمیده است

دغدغه های کوکب خانم

سلام

به دلیل رگ و ریشه جنوبی مادرم، در منزل پدری غذاهای جنوبی زیاد در جریان هستند، از جمله بامیه. تمام عمرم با بامیه های اهوازی کوچولو و خوشمزه آشنا بودم، مادرم برای باغچه خونه جدید ، نشا بامیه از کرج خرید، اووووف نمی‌دونم چرا اینا اینجورین، خیلی سریع خیلی بزرگ میشن و جنس متفاوتی دارند با اون کوچولوها، اصلا به نظرم مناسب خورشت بامیه های سبک مادرم نیستند، کلی تحقیقات کردم ، میگن اینها مناسب خشک کردن و پودر شدن هستند و توی انواع خورشت کاربرد دارند، مثلا تلاش کردم خشک بشن، آقا اینها خشک نمیشن، هرشب توی آشپزخونه به این چندتا محصول بدقلق خیره میشم اما. حتی این خیره شدن هم کمکی نکرده.اخه من با اینها چکار کنم؟

نظرات 3 + ارسال نظر
مهتا جمعه 27 مرداد 1402 ساعت 14:34

نه روی بوته
بامیه ها رو بچینید و یه نخ از وسط شون رد کنید (با نخ و سوزن بزرگ ) مثل فلفل که خشک میکنند بعدش توی حیاط جلوی نور آفتاب بزارید بمونه
کاش نزدیک تون بودم و خودم می اومدم انجامش میدادم واستون آخه من عاشق این کارام
تابستون میشینم لواشک و مربا و گوجه خشک درست میکنم

ممنون از پیشنهادتون، حتما تلاش میکنم و نتیجه را خبر میدم

مهتا پنج‌شنبه 26 مرداد 1402 ساعت 17:05

مادر من بامیه های بزرگ رو جلو آفتاب میزارن خشک میشه بعدشم آسیاب می‌کنند
به بامیه ها محل نزازید مجبور میشن خشک شن

سلام
یعنی همینجوری روی بوته بمونند خشک بشن؟
یک دونه را مدتهاست چیدم اما هنوز خشک‌نشده

سلام چهارشنبه 25 مرداد 1402 ساعت 09:03

نمی دونم والله
من که خوزستان بودم
بامیه ها اندازه ی خیار بود
دونه ای هم می فروختند
همسر من هم خوزستانی است علاقه ی خاصی به خورشت بامیه دارد آنهم از نوع تند
کلا غذای های ما تند است
اما خوراک ماهی جنوب یک چیز دیگه ای است

اوا، من اصلا بامیه اهوازی بزرگ ندیدم، با همون بزرگها خورشت خوشمزه میپزیدن؟
من عاشق اون غذاهای تند جنوبم

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.