سلام
یکی از موقعهایی که من حسابی حس کدبانو بودن و خانم خونه بودن دارم، وقتهایی است که فرصت میشه از شب غذای روز بعد را برای پخت بگذارم و تمام شب بوی غذا( شما بخونید بوی زندگی) بپیچه تو خونه. خوب به هر حال وقتی کسی در دفعات معدودی که آشپزی کرده بیشترین وقتی که گذاشته یک ساعته، پختن غذاهای اینجوری خیلی هیجان انگیز و غرور برانگیز !!! هست.
امشب به عشق تعطیل بودن فردا، آبگوشت گوگولی کوکیده ام و الان احساسی دارم در حد بانوان کدبانو و آشپزهای حرفه ای. حال و احوال همسفر هم که ناگفته مشخصه. ذوقی میکند بنده خدا از پیشبند بستن و من و ملاقه به دست شدنم.
* حال و هوای بارونی نوش جانتون باشه.